Kategorier
blogg

Öppna eget Gym?

Öppna eget Gym?

Att du hamnat här betyder att du sannolikt har mer eller mindre konkreta planer på att öppna eget gym.

Vi hjälper dig gärna med att ta fram en skräddarsydd produktmix av träningsmaskiner samt övrig träningsutrustning, anpassad efter ditt tilltänkta klientel.

Vi erbjuder även lösningar inom allt från belysning till passersystem för ditt gym. Vi rådgör gärna, men vi kan inte garantera lönsamheten i din affärsplan.

Vi rekommenderar att börja med att utvärdera det potentiella kundunderlaget geografiskt samt utifrån områdets (eller organisationens) demografi. GymPartners kompletta gym just nu

Några generella riktlinjer när du ska öppna gym:

  • Ju smalare nisch gymmet har, desto större kundunderlag (storstad) krävs.
  • Kunden är beredd att färdas längre om nischen är unik inom regionen.
  • Överskatta inte gymmets räckvidd. 10 minuter transport till lokalen är max, om inte inriktningen är unik. Tänk på parkeringsmöjligheter om dessa 10 minuter ska ske med bil.
  • Välj det träningssegment du brinner för!
  • Val av träningsmaskiner och gymutrustning

Val av träningsutrustning när du ska öppna gym

Detta är helt beroende på gymmets inriktning. Vi har byggt allt ifrån rehabcenter till yogastudios. Det viktiga är rätt sammansättning av gymutrustning för den tilltänkta kunden!

Här kan vi verkligen bidra med vår kompetens, då vi har lång erfarenhet av att anpassa utbud efter olika klientel som Öppnat eget Gym.

Kvalitén på gymmaskiner och träningsutrustning visar sig framförallt efter tid. Är kundbasen stor och ett löpband är tänkt att rulla åtta timmar om dagen krävs en helt annan kommersiell kvalité än det prissegment som ett mindre källargym hade klarat sig med.

GymPartners Gymkonsulter har många års erfarenhet av att bygga gym, och vi sätter stolthet i att vara helt transparenta när det kommer till rekommendationer kring utrustning. Vi Gymkonsulter erbjuder olika prissegment, men samarbetar alltid med de leverantörer som erbjuder bäst kvalité inom respektive segment.

GymPartners kompletta gym just nu

Bra råd hos Pastell data när du ska öppna eget gym läs här

  1. Åsvid köpte komplett EasylineGym
  2. Hitta Begagnad gymutrustning Kalmar
  3. Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne

opengym

4 svar på ”Öppna eget Gym?”

[…] Öppna eget Gym? Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum Hitta Begagnad gymutrustning i Skaraborg  Cardiomaskiner-p80 konsoler med Preva Cardiomaskiner Precor i Världsklass! Kettlebell – Köp Online | GymPartner Trappmaskin Stepmill E-SM | GymPartner Motionscykel – Köp Motionscykel Här – GymPartner.nu Löpband T800 GrandMaster PRO | GymPartner Löpband Excite-Jog 500 Technogym | GymPartner Vario 700i Crosstrainer Technogym | GymPartner Indoor Walking3 senaste modellen av mindre Crosstrainer | GymPartner Crosstrainer Life Fitness 9500Hr Next Generation  Uppgradering2 av Cardiomaskiner-P80 konsoler SEX Löpband Precor GymPartner Löpband  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *