Kategorier
blogg

FAIR PRICE-FRAKTFRITT GYMPARTNER

FAIR PRICE-FRAKTFRITT HOS GYMPARTNER som tillämpar något vi kallar ”Fair Price” en rättvis prissättning. Vi vill tillhandahålla bra produkter till ett bra pris. Detta gör att vi på många produkter har låg marginal och begränsas då i att kunna ge rabatter.

FAIR PRICE-FRAKTFRITT hos GYMPARTNER ”lurar” dig som kund

Vi anser att ett rabattsystem är på sätt och vis ett sätt att lura kunden. Produkten har ett pris i inköp och marginalen finns för att täcka försäljningsomkostnaderna.Många aktörer på marknaden skruvar upp priserna till löjligt höga nivåer för att sedan ge höga rabatter.. och visst kan det låta charmigt att få 30-40% rabatt på en vara…

Fair Price för oss är att erbjuda kunden ett korrekt pris från början där hänsyn är tagits till att täcka försäljningsomkostnader och vinst.
Ett exempel: En vara vi säljer i dag där den Svenska Distributören tar ut fullpris för varan 24995 kr inkl moms… du erbjuds direkt 30% rabatt och fraktfritt! du betalar alltså 17495 kr för varan vilket kan låta hyfsat. Du har ju fått 30% och fraktfritt!

För samma vara tar vi 14300 kr ink moms frakten är 600 kr vilket ger ett pris om 14900 kr utan rabatt!

Det är vad vi kallar FAIR PRICE hos GYMPARTNER

Tyvärr är det så inarbetat med rabatter att en del ser sig blinda på detta.. men räkna så kommer du snart se att Fair är Fair…Skulle en vara vara billig och dessutom levereras fraktfritt.. räkna med att du inte kommer vara nöjd med kvaliteten på produkten… bra produkter till lågt pris och fraktfritt är väldigt svårt att få ihop kalkylen på.

FRAKTFRITT!
Det finns inget som kan fullt ut kallas ”fraktfritt”.

Frakt kommer alltid att betalas på ett eller annat sätt. Fraktbolagen ger inte bort ens ett litet paket utan att ta betalt för att frakta det.
Så även om det skulle heta ”fraktfritt” från en del leverantörer så är det inte ”fraktfritt”, någon betalar för frakten… och den kostnaden läggs ALLTID på priset.

Fair Price… vi ger ett korrekt pris för varan som täcker våra försäljningskostnaderoch vi tar betalt för frakten så som fraktaren debiterar oss.

Vi tycker att det är Fair med ett bra pris på bra produkter och de eventuella kostnader kring försäljningen debiteras öppet.

Hoppas att du med oss ser fördelen med just ”Fair Price!

FRAKTFRITT GYMPARTNER FAIR PRICE ?

GymFraktarna som inte jobbar gratis

Digital Marknadsföring för Gym

Du kanske vill läsa dessa också ?

Åsvid köpte komplett EasylineGym
Hitta Begagnad gymutrustning Kalmar
Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne
Öppna eget Gym?
Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum
Hitta Begagnad gymutrustning i Skaraborg 

Ett svar på ”FAIR PRICE-FRAKTFRITT GYMPARTNER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *