Kategorier
blogg

Kompletta gym ny-begagnad gymutrustning

Köp kompletta gym ny-begagnad gymutrustning och kompletta gym med ”lägstaprisgaranti” från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap och säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner Sweden har allt ifrån skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor, träningsbänkar till crossfit-tillbehör.

Kompletta gym ny-begagnad gymutrustning

Kompletta gym med ny och begagnad gymutrustning. Även nya och begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar & Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. Våra nya gymprodukter är från GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport & Bodytone. 6 månaders reservdelsgaranti ingår vid köp av Cardiomaskiner.

Komplettera ditt gym,företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet. Vi har alltid 5-6 kompletta gym i lager och 1000-tals nya gymmaskiner för omgående leveranser.

Vi på GymPartner Sweden har varit i gymbranschen sedan 1979 då vi öppnade vårt första gym. Sedan 1983 har vi handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.
GymPartners konsulter har köpt och sålt hundratals kompletta gym ny-begagnad gymutrustning genom åren.

GymPartners konsulter är licensierade Webbredaktörer och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept Powerlisting & Networks som på kort tid placerar Gymföretag på Googles första sida och att synas online.

Finansiering av ny-begagnad gymutrustning

GymPartner Finance erbjuder leasing vid köp av gymutrustning från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. eller Powerlisting & Networks från GymDigital genom GymPartner.

GymPartner växer och söker fler konsulter!

GymPartner söker Gymägare, fd. Gymägare, Personliga Tränare, Gruppträningsinstruktörer, Gymservicetekniker och Influencers som har ett genuint intresse av gymträning, hälsa och sund livstil och en stark vilja att tjäna pengar inom denna bransch, genom att bli godkänd Gym & Motionskonsult hos GymPartner Sweden och Webbredaktör med egen hemsida. Gymkonsulterna hos GymPartner Sweden är också exklusiva Återförsäljare av Gymreklam’s stora koncept av skyltning, bildekor, banderoller, vepor, roll-up, fönsterdekor, dekaler etc.

GymPartners GymFraktare levererar med egna lastbilar kompletta gym ny-begagnad gymutrustning och kompletta gym med ”lägstaprisgaranti” från GymPartner Sweden

Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal.

Boka tid för personlig visning hos Dan Hamlet Lagerchef: 0708-78 94 00 eller hos Martin Börjesson Marknadschef: 0763933057

Du kanske vill läsa dessa också ?

Åsvid köpte komplett EasylineGym
Hitta Begagnad gymutrustning Kalmar
Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne
Öppna eget Gym?
Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum
Hitta Begagnad gymutrustning i Skaraborg 

6 svar på ”Kompletta gym ny-begagnad gymutrustning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *