Kategorier
blogg

GymPartner Köper Ditt Gym

Jag och GymPartner Köper Ditt Gym någonstans i Sverige. GymPartner Swedens Gymkonsulter både söker och köper kompletta Gym i hela Sverige där Vi kan köpa all utrustning vid inbyte eller gå in som delägare med ny utrustning,kapital, lång erfarenhet av gymdrift, digital marknadsföring etc. Gym från 100 m2 till 2500 m2.

GymPartner Köper Ditt Gym

GymPartner & GymDigital söker Gymägare, -fd. Gymägare, Personliga Tränare, Gruppträningsinstruktörer, Gymservicetekniker och Influencers
som har ett genuint intresse av gymträning, hälsa och sund livstil och en stark vilja att tjäna pengar inom denna bransch, genom att bli godkänd
Gym & Motionskonsult hos GymPartner Sweden och Webbredaktör med egen hemsida.

GymPartner har köpt följande konkursgym och gymleverantörer:

FRISKIS & SVETTIS Skara Org.nr: 868400-9932 Komplett LifeFitness Gym i Skara hos Friskis & Svettis säljes billigt komplett

Viscus Sport AB 556735-3031  K.K

Militärträning Sverige AB 556981-5201  K.K

Gym & Hälsa i Höör Aktiebolag  556863-4355 K.K

The Motion Studio HealthClub AB 556184-4654

Euronor AB 556437-1200 K.K

GYMLECO Products AB 556673-0767 K.K

Träna i Kungälv AB 556953-0966

Gymtec i Huddinge AB 556721-3235 K.K

GymStore 556953-0966 K.K

Friskvårdstrading i Haninge AB K.K

GymPartner Köper Ditt Gym

Martin Börjesson ”Maximus” The GymPartner
”Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym. Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare,Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader. Jag har under alla dessa år köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting.
www.Gympartner.nu

GymPartner Köper Ditt Gym

Gympartners Gym & Motionskonsulter har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning. För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

Från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal säljer Gympartners Gym & Motionskonsulter : Kompletta begagnade Gym och Ny eller begagnad gymutrustning från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner.

Här har vi samlat våra 10 bästa tips till dig som drömmer om att öppna gym.

Före du öppnar ditt gym, läs detta: först

För det andra har vi både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till ditt färdiga drömgym. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Läs om Gympartners Gym & Motionskonsulter här:

Du kanske vill läsa dessa också ?

Komplett Technogym Tumba Kraftklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *