Kategorier
blogg

Precors Konditionsutrustning Rankas Högst

 

I en nyligen utförd undersökning av IHRSA rankades Precors Konditionsutrustning Rankas Högst i hela 12 av 14 kategorier. Totalt 400 gym och träningsanläggningar fick svara på frågor som berör till exempel kvalitet, pålitlighet, användarvänlighet, rätt urval av produkter etc. I varje kategori fick man ranka de åtta största tillverkarna där Precor utkristalliserade sig som solklar etta.

Precors Konditionsutrustning Rankas Högst i Världen

”Precor är väldigt enkla, driftsäkra och användarvänliga. Konditionsutrustningen är outstanding och går helt felfritt jämt.” – Nova gym i Kalix

IHRSA undersökning (Precors placering)

– Övergripande kvalitet (#1)
– Pålitlighet (#1)
– Konsumentengagemang (#1)
– Användarvänlighet (#1)
– Biomekanik (#2)
– Storlek (#1)
– Design (#3)
– Försäljning (#1)
– Kundservice (#1)
– Adderar värde i försäljning (#1)
– Service (#1)
– Affärsvillkor (#1)
– Installation (#1)
– Produktutbud (#1)

Precors Konditionsutrustning Rankas Högst av hotell

Precor har varit med och format fitnessindustrin och är ledande inom produktutveckling och innovation. All utrustning och maskiner testas noggrant och som användare kan man vara säker på att Precor möter de höga förväntningar som dagens fitnessutrustning har från användaren. Ledorden kvalitet och pålitlighet betonas i hela produktutvecklingen, från idé till färdig produkt.

Precor växer på den svenska hotellmarknaden. Det fyrstjärniga hotellet Riverton i Göteborg satsar på ny träningsutrustning för sina gäster från världsledande Precor med nätverksuppkopplade Preva. 

Precor är en av världens ledande leverantörer av gymutrustning, och finns bl.a. installerade på hotell världen runt om i över 90 länder. Hilton, Raffles, Hyatt, Fairmmont och Wyndham är några av de hotellkedjor som arbetar med Precor som leverantör. Nu har turen kommit till Hotel Riverton, som därmed kan erbjuda sina gäster en träning i världsklass på Pecors konditionsutrustning.

– ”Precor är ett starkt varumärke. Precors träningsutrustning tillför en perfekt möjlighet för våra hotellkunder att stärka sitt egna välkända varumärke med en stark fitnessleverantör, allt för att dra fördel och utmärka sig på sin egen marknad bland konkurrenter.” – Robin Andersson, VD CL Fitness.

”Skrivet av mig, Martin MaXimus Börjesson som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

Läs om det exklusivare Löpbandet Precor 885

Gillar Löpband från Life Fitness så läs här

Även om GymPartner Sweden främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

4 svar på ”Precors Konditionsutrustning Rankas Högst”

[…] Precor Sverige är en av Sveriges ledande leverantörer av gymutrustning, och Precor finns bl.a. installerade på hotell världen runt om i över 90 länder. Hilton, Raffles, Hyatt, Fairmmont och Wyndham är några av de hotellkedjor som arbetar med Precor som leverantör. Nu har turen kommit till Hotell Riverton, som köper gymutrustning från Precor med nätverksuppkopplade Preva. Nu kan Riverton också erbjuda sina gäster en träning i världsklass på Pecors konditionsutrustning. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *