Kategorier
blogg

GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym Proffskvalité

GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym i Proffskvalité som tex. Hemmagym Panatta begagnat i Proffskvalité. Ett utmärkt val för dig som är ute efter ett kommersiellt hemmagym med produkter som håller länge.

GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym i Proffskvalité

Välkommen att investera i riktiga produkter hos oss! Vi har satt ihop ett riktigt robusta hemmagym paket med gymutrustning som möjliggör mångsidig träning hemma.

GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym i Proffskvalité

Hemma-gym Panatta begagnat i Proffskvalité i det här paketet ingår följande:

  • Internationell stång Concept 20 kg med nya tävlingslås (2.5kg)
  • Ställbar begagnad bänk Panatta upp till 80 grader. Nypris 7 500 kr
  • Ny Knäböj/bänkpresställning ställbar i höjd och sidled med Dipshandtag nypris: 3450 kr. GrandMaster
  • Nya Internationella vikter med handtag för lättare hantering. Eurosport Fitness
  • 2 av varje vikt 15kg,20kg, 25kg

+ Plusmeny. Nya småvikter finns att köpa till 59 kr/kg ZIVA PRO 2×1,25 kg 2×2.5 kg 2×5 kg 2×10 kg

GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym i Proffskvalité kompletta paket

1. Hemmagym Eleiko 18 125 kr ink.moms

2. Hemmagym Technogym 12 375 kr ink.moms

3. Hemmagym Life Fitness 14 375 kr ink.m

4. Hemmagym CL Fitness 12 375 kr ink.m.

5. Hemmagym CL Fitness O. 11 125 ink.m

6. Hemmagym Casall 12 375 kr ink.m

7. Hemmagym Cybex 14 875 kr ink.m

Finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

Vill du bygga ett eget gym, antingen hemma eller i en stor lokal?

Finansiering av Hemma-Gym för Högintensiva Träningsprogram

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Hemma-Gym för Högintensiva Träningsprogram är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Hemma-Gym i Proffskvalitéför Högintensiva Träningsprogram används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

Köp GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym i Proffskvalité & nya Internationella skivstänger

Våra varumärken är främst Ziva PRO och GrandMaster Gold

Skivstänger är antagligen ett av de mest populära redskapen på gymmet. Skivstången har en given plats i varje seriöst styrkeschema och i GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym i Proffskvalité, och alla de klassiska basövningarna så som marklyft, knäböj, bänkpress och militärpress utförs med skivstång. Om du ska ha ett eget hemmagym fokusera framförallt på en Internationell skivstång, vikter, rack och bänk.

Bra träningsbänkar såsom i GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym i Proffskvalité är ett viktigt inslag på gymmet, de skall vara stabila, ställbara och lätt att förflytta. En robust träningsbänk hjälper dig att få ut det mesta av din träning! Att ha en träningsbänk hemma kan även se till att du får träningen gjord på dina villkor, även de dagar när du inte känner för att ta dig hela vägen till gymmet!
Då kommer du att behöva gymutrustning.

Vi har samlat färdiga paket som du kan använda dig av för att utrusta ditt gym.

Vi har exempelvis stora ställningar med hantelpar, från 1 kg upp till 50 kg. Vi har även speciella gymutrustningspaket för olika sporter och aktiviteter, exempelvis crossfit eller boxning.

Du kan även hitta löpbandspaket hos oss, bänkpressutrustning och allt annat som du kan behöva för att skapa ett komplett gym

https:/www.gympartner.nu/produkt/hemmagym

Brands:CL FitnessGrandMaster by GymPartner
Hemma-Gym Proffskvalité GymPartner Rekommenderar

Ett svar på ”GymPartner Rekommenderar Hemma-Gym Proffskvalité”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *