Kategorier
blogg

Bencurl-Legcurl Discovery Precor by GymPartner

Bencurl-Legcurl Discovery Precor med avancerad rörelsedesign och som tillhör Precor Discovery-serie Special Edition, Produkten är helt ny och levereras omonterad till kund.Garanti 10 års strukturella ramdelar och svetsningar, 5 år strukturella rörliga delar, viktplattor och komponenter, lager, bussningar, remskivor och sätejusteringar

Bencurl-Legcurl Discovery Precor

Med avancerad rörelsedesign får dina medlemmar och utövare uppleva större styrka genom Advanced. Movement Design, exklusivt för Discovery Series Selectorized Line. Denna progressiva plattform utmanar kroppen på ett sätt som engagerar fler muskler för att funktionellt utveckla styrka och stabiliserar rörelsemönster. Tränare kommer att uppleva bättre resultat när de arbetar med sina muskler genom ett större, mer naturligt rörelserikt. Viktiga funktioner i den avancerade rörelsedesignen inom Discovery Series

Legcurl Discovery Precor

Selectorized Line inkluderar progressiv plattform – Naturligt steg för utövare när de bygger på sin styrkerutin med ökad variation och förbättrad Core-bålstabilisering.
Naturlig rörelse – Den konvergerande / divergerande axeln gör det möjligt för utövarna att röra sig i ett mer naturligt rörelsemönster för att ge ett större rörelserum och muskelrekrytering.
Ergonomisk design – vinklade rörelsearmar, ellipsformade handtag och en förbättrad design av remskivan säkerställer att utövare upplever en mjukare, mer naturlig och flytande rörelse.
Mer effektiva träningspass – oberoende rörelsesarmar kräver större balans och kärnmuskulärt engagemang från dina utövare.

Bencurl-Legcurl Discovery PrecorSPECIFIKATION:

Precor Discovery Precor

Användande Hemmabruk, kommersiellt bruk
Produkten är helt ny och levereras omonterad till kund.
Garanti 10 års strukturella ramdelar och svetsningar, 5 år strukturella rörliga delar,
viktplattor och komponenter, lager, bussningar, remskivor och sätejusteringar

Precor Discovery Precor är styrkeutrustning med reglerbart motstånd som gör det enkelt för användaren och skapar en snygg och ren träningsmiljö på er anläggning.
Med väl tilltagna pulverlackerade stålramar och klädsel av mycket hög kvalitet blir Precor Selectorized Series en investeringar som håller länge. Det finns många anledningar att välja Precor. Bland annat är de pålitliga, stabila och har en låg underhållskostnad.

Vilken typ av träning vill du kunna erbjuda med Precor?

Precor har funktionella och smidiga lösningar för styrketräning. Alla är snyggt designade för att passa in i din träningsmiljö och är skapade för att hålla länge. Vi har maskiner för alla sorters träningsanläggningar, både stora som små, och du kan även anpassa färgerna så att de verkligen passar in i träningsmiljön. Skulle du vilja ha en offert på utvalda Precor-produkter eller finns det något specifikt du undrar över? Fråga oss – vi hjälper dig.

Utrustning för både styrke- och konditionsträning

PRECOR är träningsmaskiner framtagna för att klara av många år på din träningsanläggning eller hotellgym. Precor har blivit synonymt med låg underhållskostnad och lång livstid. Den genomtänkta designen gör dem till en favorit både bland förstagångstränare och professionella och mer erfarna användare. De är kända för sina stabila löpband, inovativa lösningar och ligger bakom Crosstrainer och AMT – populär konditionsutrustning som ger en unik ergonomisk rörelse. Precor har också ett brett utbud av styrketräningsmaskiner för kommersiella träningsanläggningar, både viktmagasin och Plate Loaded.

GymPartners Begagnade Axelmaskiner 

Precors Begagnade HoistFitness 

Precor Benpress-Legpress Discovery

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *