Kategorier
blogg

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i…

Vi på GymPartner Sweden anser att vägen till hälsa&fitness ligger i gym och styrketräning. Gymmens medlemmar är bäst omvandlade när de engagerar sig i mätbara och beprövade styrketräningsmetoder. Du ser väl själv vilken stor entusiasm för gymträning, tyngdlyftning och styrketräning det finns bland den svenska befolkningen nu för tiden ?.

Människor vill ha styrkeprogram och träningsmöjligheter i alla typer av miljöer, inklusive hälso- och fitnessklubbar. Våra oslagbara gymutrustnings- och redskapserbjudanden tillsammans med vår över 40-års erfarenhet av gymägande och försäljning av kompletta begagnade gym, gör oss idealiska för att hjälpa er att ska ert eget gym,fitness center, företagsgym eller fina hemmagym.

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i…

GymPartner med Gymkonsulter tillhandahåller världens finaste gym & styrkeutrustning, ett brett sortiment av kompletta begagnade gym, konditionsmaskiner, tyngdlyftnings-, frivikts- och styrketräningsredskap för att förbättra resultat och  prestationer. När man väljer oss som GymPartner ger man medlemmarna den bästa möjliga utrustningsupplevelsen, mästarutrustning som presterar och känns märkbart bättre.

Vår betoning på kvalitet betyder lägre ägandekostnader och långa produktliv, ett faktum visat av att kunderna stolt visar upp utrustning som fortfarande används decennier efter att den har levererats genom åren. Tyvärr för vår del så vill de flesta som köper gym av oss inte tala om för medlemmarna att de har köpt begagnade men ofta fabriksrenoverad utrustning.

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i Gym och Fitnessträning

Människor vill inte längre bara motionera, de vill träna. Vi ser en övergång till prestanda, en förändrad inställning som omfattar styrka för både kvinnor och män och en stor efterfrågan på funktionell träning, klassisk gymträning och numera även tyngdlyftning. Prestationsträning har blivit viktigt för alla sorters träningsmiljöer och GymPartner har utrustningen man behöver för att leverera den styrke- och prestationsträningen som era medlemmar är ute efter.

Köp begagnad gym- och träningsutrustning och kompletta gym med lägstaprisgaranti från GymPartner . GymPartner är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. I vårt stora lager har vi allt ifrån skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor, träningsbänkar till crossfit-tillbehör.

Kompletta gym med lägstaprisgaranti

Vår största och viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av kompletta gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke. Därför gäller vår lägstaprisgaranti endast vid köp av kompletta begagnade gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Vi är Nordens största leverantör av kompletta begagnade gym

Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi kompletta gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke, begagnad gymutrustning, löpband, crosstrainers, motionscyklar & spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner.

Våra nya gymprodukter är från GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet.

Licensierad och utbildad Webbredaktör

Martin Börjesson på GymPartner har sålt hundratals kompletta gym under snart 40 år. Han är för det andra licensierad och utbildad Webbredaktör och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett komplett gym där även denna tjänst kan ingå:

Vi älskar att behärska digital marknadsföring med hjälp av Gymdigital

GymPartner är för det tredje exklusiv Återförsäljare av GymReklams stora koncept för skyltning, bildekor,banderoller, vepor,roll-up, fönsterdekor,dekaler etc
Vi anlitar också GymSupportens Gymservice för frakter & installationer, service & serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner sålda av oss

Vår garanti vid köp av kompletta gym med lägstaprisgaranti innebär att om någon annan gymleverantör erbjuder er ett lägre pris för gymutrustning i samma varumärke, så sänker vi vårt pris till 5 % under vår konkurrent.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Motionsredskap i Kungsbacka

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike

FAIR PRICE-FRAKTFRITT hos GYMPARTNER

Affiliateprogram hos GymPartner GymDigital

GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering

Kompletta Gym-Begagnad Gymutrustning

GymPartners Kompletta LifeFitness Gym

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i

Du kanske vill läsa dessa också ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *