Kategorier
blogg

GrandMaster-XPRO Ställbar ställning

GrandMaster-XPRO Ställbar ställning är en mycket kraftig skivstångsställning för såväl knäböj som bänkpress.

GrandMaster-XPRO Ställbar ställning

Den har även två handtag baktill så möjligheten finns att köra exempelvis dips. På denna modellen av GrandMaster-XPRO Ställbar ställning  finns en liten smidig extrafunktion med korta avlastningsenheter på framsidan en bit under där du lägger skivstången. Det gör att du under exempelvis knäböj har möjlighet att lasta av stången om du inte skulle orka komma upp på din sista repetition. De är inte lika starka och långa som på en half rack eller liknande

GrandMaster-XPRO är Justerbar både i höjd- och sidled.

Maxbelastning 300 kg.på GrandMaster Ställbar ställning

Översta kroken kan justeras i höjdled mellan 95 – 150 cm.

Nedersta kroken kan justeras i höjdled mellan 66 – 121 cm.

Denna Ställning passar till Ställbar Bänk GrandMaster 

Finansiering av Ställbar ställning GrandMaster-XPRO

GymPartner  har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av GrandMaster XPRO är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra avGrandMaster-XPRO Ställbar ställning används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *