Kategorier
blogg

Bänkpressbänk Impulse Fitness

Bänkpressbänk Impulse Fitness är en riktigt stabil och stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym eller riktigt seriösa användare. Bänkpressbänk Impulse Fitness denna produkt har en vikt på hela 72kg och står stadigt på marken precis som vill att den ska göra. Det finns två avlastningsarmar på vardera sida för 50mm viktskivor.

Bänkpressbänk Impulse Fitness 9600 kr ink.moms

Impulse träningsutrustning ger ett mycket solitt och lyxigt intryck men tål tung och gedigen styrketräning dag efter dag och gör sig utmärkt på kommersiella gym. Till skillnad från många andra bänkpressar så har denna bänkpress fyra stycken avlastningsarmar för viktskivor vilket gör att du smidigt kan spara in utrymme och slippa ha extra viktställ stående vid bänkpress-sektionen.

Bänkpress – Bänkpressbänk

  • Längd: 170cm
  • Bredd: 166cm 
  • Höjd: 137cm

Bänkpress är en klassisk övning på alla seriösa gym. Antagligen är det gymmets mest uppskattade övning för överkroppens framsida och bara genom en enda övning får du en stor aktivering i flera olika muskelgrupper.

Pectoralis Major aktiveras i Bänkpress

Detta är den stora muskel som syns högst upp på bröstkorgen. Dess två fästen ger upphov till tre olika muskelområden som alla bör tränas lite olika.Dina bröstmuskler sitter på framsidan av din bröstkorg. Att träna bröst handlar mycket om att trycka tunga vikter framför sig med armarna eller att dra ihop armarna som när man klappar händer. Här ska vi beskriva anatomin av de två bröstmusklerna Pectoralis Major och Pectoralis Minor.

Behöver du finansiering av Bänkpressbänk Impulse Fitness?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Vi är specialist på finansiering av produkter som Bröstpress Pure Strength Technogym och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Bänkpressbänk Impulse Fitness
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Motionsredskap i Kungsbacka

EnergiCenters Spinningcyklar Supreme BodyBike

FAIR PRICE-FRAKTFRITT hos GYMPARTNER

Affiliateprogram hos GymPartner GymDigital

GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering

Kompletta Gym-Begagnad Gymutrustning

GymPartners Kompletta LifeFitness Gym

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i

Kolla på Chestpress GrandMaster 

GymPartner säljer prisvärda bröstmaskiner av hög kvalitét som tål långa träningspass såsom pec-deck, bröstpress, chestpress, smithmaskin, bänkpressbänk mfl. Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex.
Boka tid för personlig visning och rådgivning på 070-878 94 00 Dan.
Bröstmaskiner är ett skonsamma och effektiva oavsett om du vill träna upp din teknik, rehabilitera dig från en skada eller helt enkelt bara fokusera på en specifik muskelgrupp. Bröstmaskiner finns i många olika modeller. Vi på GymPartner har valt ut dom bästa maskinerna som hjälper dig att komma iform snabbt och effektivt.

Varför ska du välja GymPartner Swedens Bänkpressbänk Impulse Fitness?

Med GymPartners träningsmaskiner för bröstträning kan du träna dina muskelgrupper till max utan att behöva oroa dig för att riskera eventuella skador. Bröstmusklerna är en av de mest kraftfulla muskelgrupperna i din kropp. GymPartners träningsmaskiner tål ordentlig belastning när du tränar så att du kan gå ”all in” under ditt träningspass

Har du frågor eller funderingar kring våra bröstmaskiner kan du alltid kontakta vår kunniga Personliga Tränare MaXimus mbrjesson@gmail.com

Kolla gärna in våra bröstmaskiner här:

Ett svar på ”Bänkpressbänk Impulse Fitness”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *