30 mars, 2020 / blogg
Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse är en riktigt stabil och stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym eller riktigt seriösa användare. Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse denna produkt har en vikt på hela 72kg och står stadigt på marken precis som vill att den ska göra. Det finns två avlastningsarmar på vardera sida för 50mm viktskivor.

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse

Impulse träningsutrustning ger ett mycket solitt och lyxigt intryck men tål tung och gedigen styrketräning dag efter dag och gör sig utmärkt på kommersiella gym.

Behöver du finansiering av Incline Benchpress Impulse ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Vi är specialist på finansiering av produkter som Lutande bänkpressbänk Impulse och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Lutande bänkpressbänk Impulse

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse är en riktigt stabil & stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym eller riktigt seriösa användare.

Kolla på Chestpress GrandMaster 

Välkommen till  GymPartner Mölndal

Dan Hamlet 070-8789400
Nämndemansgatan 17
431 33 Mölndal

Martin Börjesson ”Maximus”

”Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då jag öppnade mitt första gym. 

Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, 

Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader. ​Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..

www.Gympartner.nu 

Om mig

 GymPartner

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*