3 april, 2020 / blogg
Technogyms Begagnade Gymutrustning

Technogyms Begagnade Gymutrustning

Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna. Hos GymPartner hittar du även begagnade Löpband, Crosstrainer, Spinningcykel & Hemmagym. Nordens Största GymPartner Mölndal.

Technogyms Begagnade Gymutrustning i Solna

Köp Begagnad Gymutrustning Technogym Solna i Stockholm och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Technogyms Begagnade Gymutrustning i Solna finns med Lägstaprisgaranti

Vår Största och Viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke. Därför gäller vår lägstaprisgaranti endast vid köp av Kompletta Begagnade Gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Vi är Nordens Största Leverantör av Technogyms Begagnade Gymutrustning i Solna 

Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke samt från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner. GymPartners Kompletta Technogym Solna läs här 

Våra nya gymprodukter är från GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet.

Licensierad och utbildad Webbredaktör

Martin Börjesson på GymPartner Sweden har sålt hundratals kompletta gym och Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna under snart 40 år och är för det andra licensierad och utbildad Webbredaktör och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa Gymföretagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett Komplett Gym där även denna tjänst kan ingå:

GymDigital Webbyrå’s unika Digitala Marknadsföring med dina företagsuppgifter och din verksamhet korrekt presenterade på många relevanta sajter

 • Närvarokollen – Vi kollar och följer upp vad som finns på Internet om ditt företags uppgifter och verksamheter.
 • Googlekollen -Vi kollar och följer upp vad som finns på världens viktigaste sökmotor Google om ditt företags uppgifter och verksamheter.
 • Hemsideskollen – Vi kollar hur din hemsida presterar på Internet och vad som finns dina företagsuppgifter och verksamhet.

Om du har en hemsida så kan GymDigital köra SEO-kollen och få uppgifter och vad dina sökord och nyckelordsfraser presterar. Dvs vad det blir för sökresultat.

Att behärska och förstå detta är faktiskt viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt. Därför finns vi här.

Vi älskar att behärska digital marknadsföring med hjälp av Gymdigital

GymPartner Sweden för det tredje exklusiv Återförsäljare av GymReklams stora koncept för skyltning, bildekor,banderoller, vepor,roll-up, fönsterdekor,dekaler etc  Vi anlitar GymSupportens Gymservice för frakter & installationer, service & serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner sålda av oss Vår garanti vid köp av kompletta gym med lägstaprisgaranti innebär att om någon annan gymleverantör erbjuder er ett lägre pris för gymutrustning i samma varumärke så sänker vi vårt pris till 5 % under vår konkurrent.

Behöver du finansiering av Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Vi är specialist på finansiering av produkter som Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Begagnad Gymutrustning & Kompletta GymDetta är ett unikt tillfälle för Gympartner  att kunna sälja och leverera så här är gammal gymutrustning i detta fina skick. Utrustningen ser knapps använd ut. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar. Investera tryggt i Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna med priser som grundar sig på vår hemsida & de stora gymleverantörenas hemsidors begagnatpriser, där vi har otroligt lägre priser även styckvis.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Produktkategorier med Ny & Begagnad Gymutrustning

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna i Världsklass 

Begagnade gymmaskiner och gymutrustning i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Gymleco.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till av service och underhåll gymredskapen vi säljer.

Ny Gymutrustning i hög kommersiell kvalitet 

GrandMaster Fitness är ett Svenskt Varumärke med produkter av riktigt hög kvalité gångbart för kommersiella gymanläggningar, eller riktigt kräsna ”hemmagymmare”.

GrandMaster Fitness är skapat av Martin Börjesson i samråd med ett stort antal sjukgymnaster, kroppsbyggare, gymleverantörer och säljare av gymutrustning. Produkterna kännetecknas av en mycket hög slittålighet och ett solitt, robust intryck.

Snygga produkter som är gjorda för att användas dygnet runt helt enkelt.. GrandMaster Fitness träningsmaskiner och träningsredskap är kända för att hålla för riktigt tuff användning i många år, och ha en mycket stilren och stabil design.

Vi på GymPartner Sweden har grym specialkompetens och lång erfarenhet av effektiva träningsredskap för ditt hemmagym. I vårt sortiment hittar du allt från löpband till multigym och annan träningsutrustning för alla plånböcker.

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad gymutrustning & ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300st maskiner i lager – Se våra produktkategorier

Finansiering av Technogyms Begagnade Gymutrustning Solna

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Gymutrustning i Hög gymkvalitet är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Gymutrustning i Hög gymkvalitet används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym 

med du är välkommen att komma och prova all annan utrustning i vår utställning i Mölndal.

Produktkategorier Gymutrustning

Armmaskiner

Axelmaskiner

Benmaskiner 

Bröstmaskiner

BODYPUMP Body Pump

Crosstrainer 

Funktionell Träning 

Gymgolv & Träningsgolv

Handtag till Gymmaskiner 

Hantelställ och Hantelstativ 

Hantlar i Gymkvalitet

Hemmagym PRO

Kettlebell 

Kompletta Gym 

Kompletta Gym för Bostadsrättsföreningar 

Löpband

Magmaskiner

Motionscykel

Roddmaskiner & Stakmaskiner 

Ryggmaskiner 

Skivstång & Vikter 

Skivstångsställningar 

Spinningcykel 

Ställbara & Plana Bänkar 

Träningsbänk

Träningsredskap Funktionell träning

Övrigt 

13 Comments

Trackbacks & Pingbacks

 1. LifeFitness Secondhand i Förstahand ⋆ Hos Nordens Största Gymmarknaden Göteborg juli 13, 2022 (13:13)

  […] konsulter har köpt och sålt hundratals kompletta gym med begagnad gymutrustning genom åren. Vi söker därför fler Gymägare och Influencers som har ett genuint intresse av […]

 2. Technogym: Hemmagym & kommersiell gymutrustning på GymMarknaden juli 14, 2022 (11:05)

  […] globalt kända produkter är perfekta för både hem- och kommersiella gym . Vi strävar ständigt efter att skapa utrustning och tillbehör som inte bara är professionella […]

 3. Fynda Gymutrustning på GymAuktioner.se ⋆ Gymmarknaden Göteborg juli 14, 2022 (12:58)

  […] Gymutrustning från Godkända leverantörer av ny och begagnad gymutrustning, såsom GymPartner, Precor, Technogym, Life Fitness, Cybex, Concept, Startrac, […]

 4. Världens bästa Crosstrainer? ⋆ Finns hos Nordens Största Gymmarknaden Göteborg juli 14, 2022 (13:01)

  […] avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar. Investera tryggt i Begagnad Gymutrustning & Världens bästa Crosstrainer med priser som grundar sig på vår hemsida & de stora […]

 5. Köp GymPartners Begagnade Ryggmaskiner ⋆ Hos Gymmarknaden Göteborg Mölndal ⋆ juli 16, 2022 (16:15)

  […] Leasing av GymPartners Begagnade Ryggmaskiner Världsklass är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. […]

 6. GymPartner-GymDigital söker GymÄgare-Fd.GymÄgare ⋆ juli 16, 2022 (17:15)

  […] får när du väljer oss som grossist så kan du erbjuda hela vårt produktsortiment som består av begagnad gymutrustning i världsklass från Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex Startrac, Bodybike och GrandMaster […]

 7. Kompletta Gym till Företag ⋆ Nordens Största Gymmarknaden Göteborg Sweden ⋆ juli 16, 2022 (17:17)

  […] en stor fördel om något skulle hända med någon maskin. Man har som kund även möjlighet att leasa gym och teckna ett förmånligt […]

 8. Precor Secondhand i Förstahand  ⋆ Hos Nordens Största Gymleverantör ⋆ juli 16, 2022 (17:29)

  […] många gym. GymPartners konsulter har köpt och sålt hundratals kompletta gym med ny & begagnad gymutrustning genom åren. Många kompletta Precor Secondhand by […]

 9. Världens Största Gymleverantörer Presenteras ⋆ Av GymPartner Sweden juli 16, 2022 (17:33)

  […] det blivit väldigt många gymanläggningar. Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta begagnade gym från Världens Största Gymleverantörer Gymägare i branschen håller med om att han […]

 10. Gymutrustning Produktkategorier ⋆ Gymmarknaden Göteborg ⋆ juli 16, 2022 (18:25)

  […] Begagnade gymmaskiner och gymutrustning i toppskick finns alltid från de världsledande varumärken…, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Gymleco. […]

 11. GymPartners Nya-&-Begagnade Gymprodukter ⋆ Nordens Gymmarknaden Göteborg ⋆ juli 16, 2022 (18:42)

  […] i Mölndal säljer vi kompletta gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke, begagnad gymutrustning, löpband, crosstrainers, motionscyklar & spinningcyklar från de världsledande tillverkarna […]

 12. "Maximus" söker seriösa återförsäljare ⋆ Gymmarknaden Göteborg juli 16, 2022 (18:50)

  […] & Motionskonsulter som är godkända exklusiva distributörer av GymPartner Swedens nya & begagnade gymmaskiner och träningsutrustning med inriktning […]

 13. GymAuktioner Sverige ⋆ Gymmarknaden Göteborg & Mölndal ⋆ juli 16, 2022 (19:02)

  […] GymMarknadens stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke samt från de […]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*