Kategorier
blogg

Patrick Wahlberg Författare Hälso-och-Livsstilsboken-PXP

Patrick Wahlberg Författare Hälso-och-Livsstilsboken-PXP – Ditt bästa jag. Det är en bok som handlar om att nå mål och förverkliga drömmar.

Patrick Wahlberg är civilekonomen från Handelshögskolan i Stockholm som valde att arbeta med hälsa och välbefinnande.

Han arbetar i dag internationellt inom området och sitter även i redaktion för Näringsmedicinsk tidskrift samt har startat och skriver på hälsosidan Perfekthälsa.se

Patrick Wahlberg Författare Hälso-och-Livsstilsboken-PXP

”Om jag inte är frisk, både gällande fysisk och psykisk hälsa, spelar annat i livet mycket liten roll. Redan som ung valde jag därför att lära mig allt jag kunde om hur man förbättrar hälsan. Jag slutade äta godis när jag var tolv år och började läsa om näring när jag var tretton.

Det är uppenbart att hälsa är en kombination av fysisk och psykisk hälsa. Optimal hälsa handlar inte enbart om exempelvis kost, fysiskt aktivitet och god sömn utan även om relationer, sunda livsprinciper, bearbetning av sorg och stresshantering bland annat.

Både fysisk och psykisk hälsa behöver fungera i balans för att riktig hälsa ska kunna uppnås och bibehållas. Enbart fokus på en eller några delar i hälsoekvationen kommer inte att leda till varaktig och balanserad hälsa över tid. PXP är den bok inom hälsa som jag har saknat under alla år.

PRESSKIT
Ladda ner presskit här. Mappen innehåller logotyp (EPS, färg, svartvit), bokomslag och pressbilder på Patrick Wahlberg. Jag nås på patrick@pxplifestyle.com.

KORTFATTAT OM BOKEN Hälso-och-Livsstilsboken-PXP – Ditt bästa jag

PXP – Ditt bästa jag. är en enkel och konkret metod för att optimera den fysiska och psykiska hälsan med syftet att nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Förutom att PXP hjälper dig att bli friskare, starkare, piggare, mer vältränad och nå din idealvikt bidrar PXP förhoppningsvis minst lika mycket till att du blir lyckligare, kan arbeta smartare och får mer energi i livet.

Utöver tydliga råd och tips innehåller PXP – Ditt bästa jag fler än 50 goda, nyttiga, lättlagade och antiinflammatoriska recept samt spännande och intressanta fakta om hälsa och välbefinnande. Boken innehåller flera hundra vetenskapliga referenser. PXP hjälper dig att få sunda vanor inom följande områden:

Fysisk hälsa

Näring: Kost och kosttillskott
Fysisk aktivitet: Träning och kroppsrörelse
Återhämtning: Sömn och meditation
Övriga råd: Undvika blått ljus, exponering för solljus, andas rätt m.m.

Psykisk hälsa

Bra livsprinciper: Värdegrund och normer
Stresshantering: Hantering av negativ stress
Sorgbearbetning: Förlösa känslor

VAD SÄGER DE SOM PROVAT PXP-METODEN?

”Min kropp har gått från sjuk och klen till stark och frisk. PXP hjälpte mig med det ingen annan kunde. Jag kommer att vara tacksam för det under resten av mitt liv!” Ylva P

“Jag tyckte PXP – Ditt bästa jag var grymt bra, bästa jag läst! Boken tog verkligen upp allt och nu har jag alla verktyg samlade för att optimera mitt liv. Det är just det jag saknat innan, jag har läst väldigt mycket själv genom åren på flera olika ställen men nu finns allt samlat i en bok och täcker verkligen allt.” /Micke N

”Så en dag tog kroppen slut, immunförsvaret var utslaget, magen fungerade inte längre. Idag är jag frisk. Jag mår utmärkt och har energi och är mer produktiv.” Sven L

”Patrick och PXP är ett av de få stöd som faktiskt har bidragit till att göra mig helt frisk! Hans helhetsprogram har gett mig den balans jag behövde för att möjliggöra kroppens egen läkekraft.” Anna K

”Tack vare Patricks guidning och PXP har jag under sex månader blivit av med min ledvärk, fått markant minskade magproblem, min energi har successivt kommit tillbaka och jag har färre lunginflammationer.” Jennie V

”Jag kan inte med ord beskriva den tacksamhet jag känner till Patrick, utan vars hjälp och expertis jag inte skulle ha befunnit mig i närheten av den hälsomässiga form jag är i idag.” Sara B

“Patricks kunskap och kloka råd har varit oerhört värdefulla och tack vare detta har jag sista halvåret kunnat få en allt starkare kropp med en bättre hälsa, en stabilare mage och tarm och med ett bättre immunförsvar överlag.” Linda L

Läs fullständiga och fler berättelser från dem som följt PXP här.

BOKINFORMATION
Titel: PXP – Ditt bästa jag. Fysisk och psykisk hälsa med PXP-metoden.
Boktyp: Pocket
Pris: 149 kr inkl 6 % moms
Språk: Svenska
Antal sidor: 639
Publiceringsdatum: 2015-09-01

Patrick Wahlberg är medförfattare till mina kursböcker i Kettlebell träning i 7 Nivåer. Läs mer 

Köp Kettlebells här 

Maximus – Vill hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym

Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet.”

Vi på GymKonsulten brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym.

En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen.

Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm.

Benmaskiner hos GymAuktioner 

Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

Service av Motionsredskap hos GymSupporten

Skyltreklam 

Personlig träning 

Läs nästa artikel

Nordens Största GymPartner finns i Mölndal

Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc

Vilken Träningsbänk behöver jag?

GymPartner ”äger” Googles Förstasida

Ett svar på ”Patrick Wahlberg Författare Hälso-och-Livsstilsboken-PXP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *