26 juli, 2021 / blogg
Skivstångs-paket

Skivstångs-paket

Skivstångs-paket med Internationell Skivstång & vikter i hög gymkvalitet. Här har vi samlat skivstänger och tillbehör till internationell skivstång (50 mm). GymPartner har ett stort utbud av nya eller begagnade skivstänger och vikter från främst Eleiko, GrandMaster PRO & Ziva PRO.

Skivstångs-paket med Internationell Skivstång & vikter

Vi har valt att sälja enbart Skivstänger och vikter som vi själva använder och som vi tryggt kan rekommendera för varje kunds behov om vi får veta vilka mål man har med träningen och vilken nivå man tränar på eller har tränat på.

Väsentligt är också att veta vilken träningsform man föredrar då det avgör valet av Skivstång. Om du tränar tex, Crossfit eller tyngdlyftning så vill du att vikterna ska kunna snurra och rotera.

Tränar du däremot mest sk. basövningar som bänkpress, knäböj, marklyft eller axelpress så vill du nog att vikterna ska rotera mycket långsamt för använder du en ren tyngdlyftningsstång så blir det vingligt och ostabilt. Skivstångs-paket

Skivstångs-paket Eurosport Fitness

Vi har satt ihop ett kvalitativt och prisvärt Skivstångspaket Eurosport Fitness med handtag för lättare hantering. Viktskivorna är av kommersiell kvalité

  •  Eurosport Fitness
  •  Nytt
  •  220
Skivstång & vikter i hög gymkvalitet

Skivstång & vikter i hög gymkvalitet

Skivstångs-paket Gymleco

Vi har satt ihop ett kvalitativt & prisvärt Skivstångspaket Gymleco på totalt 120 kg inklusive en Gymleco Weightlifting Bar 20 kg.

Prova Skivstänger & vikter

Internationell Skivstång & vikter

Internationell Skivstång & vikter

Skivstångsset-Internationell skivstång Ziva

Skivstångsset-Internationell skivstång Ziva högkvalitet + 157,50 kg Internationella viktskivor med handtag.

Eurosport Fitness by GymPartner Sweden

Internationell Skivstång & vikter

Internationell Skivstång & vikter

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*