Kategorier
blogg

Skivstångs-paket

Skivstångs-paket med Internationell Skivstång & vikter i hög gymkvalitet.

Här har vi samlat skivstänger och tillbehör till internationell skivstång (50 mm). GymPartner har ett stort utbud av nya eller begagnade skivstänger och vikter från främst Eleiko, GrandMaster PRO & Ziva PRO.

Skivstångs-paket med Internationell Skivstång & vikter

Vi har valt att sälja enbart Skivstänger och vikter som vi själva använder och som vi tryggt kan rekommendera för varje kunds behov om vi får veta vilka mål man har med träningen och vilken nivå man tränar på eller har tränat på.

Väsentligt är också att veta vilken träningsform man föredrar då det avgör valet av Skivstång. Om du tränar tex, Crossfit eller tyngdlyftning så vill du att vikterna ska kunna snurra och rotera.

Tränar du däremot mest sk. basövningar som bänkpress, knäböj, marklyft eller axelpress så vill du nog att vikterna ska rotera mycket långsamt för använder du en ren tyngdlyftningsstång så blir det vingligt och ostabilt. Skivstångs-paket

Skivstångs-paket Eurosport Fitness

Vi har satt ihop ett kvalitativt och prisvärt Skivstångspaket Eurosport Fitness med handtag för lättare hantering. Viktskivorna är av kommersiell kvalité.

Varumärke – Eurosport Fitness
Skick – Nytt
Längd (cm) – 220

Skivstång & vikter i hög gymkvalitet
Skivstång & vikter i hög gymkvalitet

Skivstångs-paket Gymleco

Vi har satt ihop ett kvalitativt & prisvärt Skivstångspaket Gymleco på totalt 120 kg inklusive en Gymleco Weightlifting Bar 20 kg.

Prova Skivstänger & vikterInternationell Skivstång & vikter Skivstång & vikter i hög gymkvalitet
Skivstångs-paket Gymleco
Vi har satt ihop ett kvalitativt & prisvärt Skivstångspaket Gymleco på totalt 120 kg inklusive en Gymleco Weightlifting Bar 20 kg.
Prova Skivstänger & vikter

Skivstångsset-Internationell skivstång Ziva

Skivstångsset-Internationell skivstång Ziva högkvalitet + 157,50 kg Internationella viktskivor med handtag.

Eurosport Fitness by GymPartner

Du kanske vill läsa dessa också?

Westcoast Gym Varberg AB – Företagsinformation

Martin MaXimus Börjesson. GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband. Crosstrainer. Motionscykel. Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Cybex. 6 månaders reservdelsgaranti ingår.
Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gym Leverantörerna.
GymPartners ägare, Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av visdomsorden “ Syns du inte- Finns du inte” – vilket genomsyrar hela verksamheten.
Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken gymanläggningar.
Martin Maximus söker seriösa försäljare till min försäljning av ny gymutrustning och träningsutrustning i mitt egena varumärke GrandMaster Fitness. 
Jag heter Martin Maximus Börjesson 59 år och är ägare av bla. GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, GymAuktioner Sverige AB & GymBroker Sweden + 6 bolag på 50/50 "Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 43 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym. Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader.  Jag har under 43 år köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting"

Martin MaXimus Börjesson

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband. Crosstrainer. Motionscykel. Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Cybex. 6 månaders reservdelsgaranti ingår.

Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gym Leverantörerna.

GymPartners ägare, Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av visdomsorden “ Syns du inte- Finns du inte” – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken gymanläggningar.

Internationell Skivstång & vikter Skivstångs-paket med Internationell Skivstång & vikter
Vi har valt att sälja enbart Skivstänger och vikter som vi själva använder och som vi tryggt kan rekommendera för varje kunds behov om vi får veta vilka mål man har med träningen och vilken nivå man tränar på eller har tränat på.
Väsentligt är också att veta vilken träningsform man föredrar då det avgör valet av Skivstång. Om du tränar tex, Crossfit eller tyngdlyftning så vill du att vikterna ska kunna snurra och rotera.
Tränar du däremot mest sk. basövningar som bänkpress, knäböj, marklyft eller axelpress så vill du nog att vikterna ska rotera mycket långsamt för använder du en ren tyngdlyftningsstång så blir det vingligt och ostabilt. Skivstångs-paket

3 svar på ”Skivstångs-paket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *