Full 1
Köp dina Kettlebells
från GymMarknaden GBG
Full 1
Full 2
När kylan och isen kommer
varför inte ro inomhus?
Full 2
Full 3
Skivstänger och vikter
i proffs kvalitet

från kända märken som Eleiko, Ziva men även vårat egna GrandMaster

Full 3
previous arrow
next arrow

Gymutrustning & Träningsutrustning

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning eller kompletta Gym  & Träningsutrustning i hög kvalitet. Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymMarknaden. Vi är en återförsäljare av styrketräningsredskap. Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym, och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Kolla våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket
På GymMarknaden har vi allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Din leverantör av Gymutrustning & Träningsutrustning

Vi är experter på gymutrustning för hemmagym, företagsgym, hotellgym och träningsanläggningar och erbjuder ett brett sortiment av Träningsmaskiner, vikter, träningsredskap, och träningstillbehör.

 

Läs mer…

GymMarknadens Största Leverantör

Från GymMarknadens stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke samt från de världsledande tillverkarna  TechnogymLife FitnessPrecorStartrac & Cybex. Startrac, Body Bike & GrandMaster.

Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner.

Kolla in våra Produkter

Läs mer…

Licensierad och utbildad Webbredaktör

Martin Börjesson på GymMarknaden har sålt hundratals kompletta gym under snart 40 år och är för det andra licensierad och utbildad Webbredaktör och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa Gymföretagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym där även denna tjänst kan ingå:

GymDigital Webbyrå’s unika Digitala Marknadsföring

  • Närvarokollen – Vi kollar och följer upp vad som finns på Internet om ditt företags uppgifter och verksamheter.
  • Googlekollen -Vi kollar och följer upp vad som finns på världens viktigaste sökmotor Google om ditt företags uppgifter och verksamheter.
  • Hemsideskollen – Vi kollar hur din hemsida presterar på Internet och vad som finns dina företagsuppgifter och verksamhet.

Besök GymDigital

GymDigital älskar att behärska digital marknadsföring❤️

GymMarknaden

Kompletta Gym & Begagnad Gymutrustning

Finansiering av Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance