Starta gym – Funderar du på att starta ett eget gym?

– Vi har samlat tipsen som hjälper dig lyckas –

Våra erfarna Gym & Motionkonsulter:

1. Martin GymPartner Sweden Göteborg.

076-3933057

Ejdergatan 12

416 68 Göteborg

2. GymPartner Sweden Mölndal

Dan Hamlet 070-8789400

Nämndemansgatan 17

431 33 Mölndal

3. GymPartner Sweden Kalmar

Jimmy Olsson 070-7141210

Rigavägen 3

393 56 Kalmar

4. GymPartner Sweden Stockholm

Jimmy Johansson 076-3933057

Annelundsstigen 5

139 36 Värmdö

5. GymPartner Sweden Skaraborg 

Åsa Zandelin 073- 0404910

Gudhemsvägen 9 

52132 FALKÖPING  

6. GymPartner Sweden Umeå

Lars Norberg 070-3480298

Skolgatan 2

91332 HOLMSUND

7. GymPartner Sweden Örebro

Lars Malmsjö 076-3933057

Tvärgatan 7

693 31 Degerfors

8. GymPartner Sweden Halland

Birgitta Wahlgren 070-8453131

Viskastigen 39

432 67 Veddige

9. GymPartner Sweden Skåne

Anna Berg 0732-454264

Tågarpsvägen 363

268 76 Tågarp

Starta eget gym

Att starta gym kan kännas som en omständlig och krånglig process om du inte startat gym tidigare. Som nybörjare kan det kännas tryggt att ha en erfaren leverantör som kan guida dig rätt på vägen mot ditt egna gym. Därför har vi samlat några användbara tips för dig som funderar på att starta gym men inte riktigt kommit igång ännu.

Ett viktigt steg för dig som planerar att starta gym är att definiera en budget. Budgeten du har att använda, när du är på resan mot att starta gym, fungerar som ett ramverk och underlättar din kontakt med potentiella leverantörer. Om du har en budget att utgå ifrån, när du ska köpa in träningsutrustning, är det också viktigt att utgå ifrån dina kunders behov. Varför kommer de till ditt gym? Vilka förväntningar har de av den utrustningen som du ska köpa in?

Utifrån vår erfarenhet av att ha drivit många gym och samarbetat med flertalet gym och atletklubbar har vi sett att det är viktigt att de som tränar på ditt gym får ut maximalt av sin träning genom den utrustning som du väljer. Därför är det viktigt att dina kunder har tillgång till utrustning som i högsta möjliga utsträckning möjliggör träning för hela kroppen.

Köp inte nya och för många gymmaskiner till uppstarten.

Om du redan har hittat en lokal för ditt starta gym-projekt är du på god väg. Dock kan många som startar gym för första gången uppleva utmaningar med hur man på bästa sätt optimerar ytan i lokalen. Dels bör man tänka på hur många maskiner och redskap som ska samsas och dels bör man räkna ut hur mycket utrymme det behövs mellan maskinerna för att det inte ska kännas trångt och påverka träningsupplevelsen negativt. En bra leverantör av träningsutrustning ger dig rekommendationer på hur maskinerna bör placeras på den yta du har att tillgå när du köper in utrustningen. Det ger dig rätt verktyg för att fler ska kunna använda ditt gym samtidigt.

Har du drömmen om att starta eget gym men inte riktigt vet var du ska börja? Du är välkommen att kontakta oss på Gympartner Sweden för rådgivning, planering, inköp och leverans samt invigning av ditt gym. Vi kan hjälpa dig med hela processen eller enstaka delar av den. Välkommen till ett förutsättningslöst möte i vårt showroom i Mölndal söder om Göteborg eller hos Jimmy på Växer Gym i Kalmar.

.https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Att köpa ny utrustning till ett helt gym kostar en del och invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på Gympartner Sweden hjälper gärna med alterativa lösningar med begagnade gymmaskiner som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan Gympartner hjälpa mig?

Vi på Gympartner Sweden har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…